EURO GLASS

ИНОВАЦИЈА

Развиваме решенија по Вашите желби и замисли, ги креираме и остваруваме Вашите идеи за Совршен дом.

ДИЗАЈН

Ваш дом, Ваш стил! Без разлика дали живеете во стан, во урбана средина, модерна куќа во град или во традиционална куќа во село, Вашите прозорци го искажуваат Вашиот став.

ТОПЛИНА

Топло, пријатно + ниски трошоци за енергија. Совршено изолираните прозорци ја одржуваат топлината токму онаму каде што е потребно: Во Вашиот Дом!

EURO GLASS

20+ годишно искуство

ЕУРО ГЛАС ТРЕЈД дооел постојано ги следи најновите технички достигнувања во доменот на градежната столарија и е во чекор со светските трендови. Располагаме со современа технологија за изработка на ПВЦ и алуминиумски врати и прозорци од познатите брендови за профили ALUPLAST и PROFILINK, комлет со оков од брендовите SIEGENIA и REZE, а во сегментот на застаклувањето произведуваме термопан стакла со два и три слоја стакло, исполнети со аргон, а доколку тоа го бараат клиентите и со четирисезонска заштита.

Промоции

Промоции

Тековни
Настани

Настани

Вашиот текст