PROFILINK

PROFILINK

PROFILINK Premium" е 5 и 6-коморен систем изработен од 70mm длабок профил, кој се користи за изработка на висококвалитетни ПВЦ прозорци и врати. Брендот е поврзан со производи со висок квалитет и добри цени. Во производството се користи најсовремена опрема и технологија на сите нивоа на производниот процес. Прозорците со брендот Profilink хармонично се поврзуваат и со внатрешноста и со надворешноста на секоја зграда и секој дом. Ние, ЕУРО ГЛАС ТРЕЈД, како генерални застапници на брендот PROFILINK, нудиме системи со 5 и 6 комори, како и лизгачки систем, тип на отвор VW (Volkswagen).
Profilink нуди инспиративен дизајн, високи нивоа на топлинска и звучна изолација, широк избор на бои и декори и, на крај, но не и најмалку важно, уникатен карактер.
Овој систем е дизајниран со уникатно заоблена оптика и висока јачина и отпорност на агресивни атмосферски влијанија, што го прави силен конкурент во својата класа.

PROFILINK 5 КОМОРИ

Предности на системот:
- 5-коморно куќиште и крило со дебелина од 70 mm;
- коефициент на изолација - 1,3 W/m2K, што овозможува достигнување на европските стандарди за заштеда на енергија, дури и со нискобуџетни еднокоморни стаклени единици;
- дебелина на застаклувањето до 36 mm, што овозможува и вметнување на тројно застаклување;
- висококвалитетен ПВЦ материјал, кој гарантира долг работен век на прозорците

PROFILINK 6 КОМОРИ

Предности на системот:
- комбинација од 5-коморна рамка со дебелина од 70 mm и крило со 6 комори со дебелина од 80 mm;
- коефициент на изолација - 0,9 - 1,2 W/m2K, што овозможува достигнување на европските стандарди за заштеда на енергија, дури и со нискобуџетни еднокоморни стаклени единици;
- дебелина на застаклувањето до 36 mm, што овозможува и вметнување на тројно застаклување;
- висококвалитетен ПВЦ материјал, кој гарантира долг работен век на прозорците.

ДЕКОР БОИ НА ЛАГЕР