Ролетни

Ролетни

Алуминиумските ролетни се изработени од пластифициран алуминиум и исполнети се со полиуретан пена со што се овозможува поголема издржливост, термо и звучна изолација.
•    Заштита од прекумерна топлина во летниот период.
Заштита од губење на топлина во зимскиот период
•    Сигурност Заштита од временски непогоди - дополнителна сигурност од провала
•    Можност да се комбинира со комарници
•    Управување Ролетната може да се управува рачно или автоматско со вградување на мотор на ролетната и инсталирање на систем за автоматска контрола. Постои можност да се управува со прекинувач или далечинска контрола