АЛУМИНИУМСКИ ВРАТИ

АЛУМИНИУМСКИ ВРАТИ

Една од главните предности на алуминиумските предни врати е нивната исклучителна отпорност на оштетувања, гребнатини, удари и нечистотија. Не само што обезбедуват висок степен на безбедност, туку и се неверојатно лесни за одржување. АЛУ вратите имаат и исклучително добра УВ заштита. Тоа значи дека вратите не бледнеат или пожолтуваат. Овој тип на влезна врата е исклучително отпорен и издржлив дури и при најлоши временски услови. Нашата фирма работи со познатиот бренд ALUMIL, кој е еден од напознатите и најдобрите алуминиумски профили на нашиот пазар. Алуминските врати се изработени од алумниумски ладен профил или со термо мост со што се овозможува одлична термо и звучна изолазиција во комбинација со стакло пакет.