Лизгачки системи

Лизгачки системи

Стаклените површини играат важна улога во изградбата на куќите денес, бидејќи зафаќаат 80% од вкупната порвшина на прозорите. Стаклената лизгачка врата создава соби преплавени со светлина и овозможува прекрасен поглед на вашата природна околина. Квалитетните алтернативи овде треба да создадат добро решение за балконите што сакаме постојано да ги користиме во лето и зима. Опциите за модели на лизгачки стаклен балкон обезбедуваат големи предности на просторите каде што се наоѓаат како многу естетски, удобен и корисен модел. Нашата компанија нуди повеќе видовни на лизгачки системи како што е подигачко-лизгачки ( Филцваген ) систем, шибер систем – со 2,3 и повеќе шини, балконски систем со калени стакла на преклоп и многу други опции како решенија за потребите на нашите клиенти.