ПВЦ2

ПВЦ2

Модерните пластични прозорци изработени од Алупласт профили, нудат одлични квалитети на термички изолациija и звучнa изолација, значително ја подобруваат удобноста на живеење и се гаранција за многу години н...

 

 

 

Современиот кружен дизајн се вклопува хармонично во изгледот на модерните архитектонски стилови. Со Classic Line можете да се ослоните на иновативна технологија за најубавите форми на прозорците.

   ideal 4000 classicline

    70 мм ...

 

 

Современиот кружен дизајн се вклопува хармонично во изгледот на модерните архитектонски стилови. Со Round Line можете да се ослоните на иновативна технологија за најубавите форми на прозорците.

ideal 4000 roundline

    70 мм длабочина
    Топлинска изолација карактеристики за стандард комбинација Uf-вре...

 

 

Одличните вредности на изолација со IDEAL 5000® обезбедуваат удобност за живот од прва класа. Системот со најквалитетни профили од алупласт ветува заштита од кражби на највисоко ниво и обезбедува безбедност.

    ideal 5000 classicline70 мм во длабочина
    Термоизолациска вредност Uf-вредност = 1,1W/m²k (челично засилување со термален прекин...

 

 

 

Идеал 8000 овозможува повеќе светлина, безбедност и топлинска изолација.

    ideal 8000 classicline85 mm длабочина
    6-коморен профил
    Систем на централно заклучување со три нивоа
    Челичното засилув...

 

Освен формата на профилот, бојата е вториот фактор што најмногѕ влијае врз естетскиот ефект на прозорците и вратите. Некои од овие бои-декори се имитации на дрво за да се пре...

Бидејќи прозорците можат да се користат само поради координиран систем составен од индивидуални компоненти, ние ги избравме најдобрите со иновативни х...

PROFILINK Premium" е 5 и 6-коморен систем изработен од 70mm длабок профил, кој се користи за изработка на висококвалитетни ПВЦ прозорци и врати. Брендот е поврзан со производи со висок квалитет и добри цени. Во производството се користи најсовремена опрема и технологија на сите нивоа...

Галерија