ПВЦ ВРАТИ

ПВЦ ВРАТИ

ПВЦ вратите се произведуваат побрзо и поедноставно, а и цената им е достапна. Притоа, овозможуваат одлична топлотна и звучна изолација, исклучително добро ги поднесуваат надворешните влијанија и лесно се одржуваат. ПВЦ влезните врати се достапни во различни варијанти – од класични, полни до врати со стаклени површини кои пропуштаат светлост. ПВЦ вратите со стаклени површини се сметаат за најпопуларни за семејни куќи, иако често може да се видат и на влезови на станбени згради.